top of page

MURTOHÄLYTIN-

JÄRJESTELMÄT

Murtohälytinlaitteen keskusyksikkö on järjestelmän tärkein osa, joten se on sijoitettava paikkaan, johon pääsee vasta, kun laite on tehnyt hälytyksen. Hälytinlaitetta käytetään näppäimistöllä, joka yleensä sijoitetaan kulkuoven läheisyyteen. Hälytintä voidaan ohjata myös avainohisulkijalla, etälukijalla, kauko-ohjaimella tai kello-ohjauksella. Akku varmistaa laitteiston toimivuuden myös sähkökatkon aikana.

Suojattavan kohteen mukaan valittavana on joko yleisempi langallinen murtohälytin tai langaton. Järjestelmiä voi myös sekoittaa keskenään.

Hälytyksen siirtolaite valitaan myös asiakkaan tarpeen mukaan. Se voi olla joko gsm/gprs-modeemi, ethernet-modeemi tai näiden yhdistelmä, jolloin hälytys saadaan perille, vaikka verkkoyhteys on poikki. Hälytyksen voi ohjelmoida suoraan vartiointiliikkeelle tai vaikka omaan puhelimeen. Hälytysjärjestelmään voidaan myös lisätä toimintoja, joita voi käyttää etänä (esim. lämpötilan nosto tai muutokset tekstiviestillä).

Useat vakuutusyhtiöt myöntävät alennuksia kotivakuutuksesta jos kiinteistössä on vakuutusyhtiöiden hyväksymä murtohälytinlaitteisto.

IMG_20160616_083427.jpg
Chiron.png
Chiron.png
HHL_web.png
HHL_web.png
Visonic.png
Visonic.png
bottom of page